Centrum för kvalificerad utbildning

Bommerviksakademiens andra kull i juni 2013 Bommerviksakademiens andra kull i juni 2013

Campus Bommersvik är ett centrum för kvalificerad utbildning, kompetensutveckling, kunskapsöverföring och arbetsmarknads-validering.

På Campus Bommersvik får deltagare med gemensamma värderingar möjlighet att i skräddarsydda utbildningar utveckla, fördjupa och validera sina kunskaper med stöd från varandra och från de allra främsta lärarna och formskarna i landet inom varje specifikt område.

Läs mer om Campus Bommersvik, vår kvalitetsuppföljning och våra utbildningar via länkarna eller menyn högst upp på sidan.

 

Förändringar med anledning av Coronaviruset

Några av vårens planerade utbildningar har flyttats fram eller kommer att genomföras på distans med anledning av smittskyddsläget. Alla deltagare som påverkas av förändringarna får direkt information via de kontaktuppgifter man meddelat Campus Bommersvik.

Årets upplaga av Kretsen kring Bommersvik som var planerad till den 9-10 maj kommer att flyttas fram. En ny inbjudan skickas ut så snart nytt datum är fastställt.

Nya utbildningskoncept

Campus Bommersvik arbetar ständigt med att utveckla nya utbildningskoncept till fler kunder. Vi har också många återkommande utbildningsmoduler som uppskattats av våra kunder under många år. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig att omsätta din organisations behov av kompetensutveckling till ett konkret utbildningsförslag.

Så hanterar vi dina personuppgifter

Campus Bommersvik samlar och sparar endast de personuppgifter som är nödvändiga för att kunna genomföra ansökningsprocesser, utbildningar och kursutvärderingar. Uppgifterna sparas så länge det finns behov av att använda dem i verksamheten, därefter raderas de. Uppgifterna delas endast med de personer som har en roll i antagningsprocessen eller i genomförandet av utbildningen. 

Läs mer om våra rutiner här.

Intresserad av Bommersviksakademien?

Det finns ännu inget beslut på om Bommersviksakademien kommer att fortsätta efter den upplaga som startar hösten 2019.
Tills vidare håller vi formuläret för intresseanmälningar öppet, så att den som är intresserad kan lämna kontaktuppgifter och få ansökningsinformation om en ny upplaga återkommer nästa år.
Du hittar formuläret för intresseanmälan här.

Egen kurssida för våra längre utbildningar

Alla våra längre utbildningar får tillgång till en egen kurssida på webbplatsen. Där samlar vi aktuell information, presentationer och kursmaterial som hänger ihop med utbildningen. Deltagarna får ett lösenord till kurswebben i samband med kursstart.

Logga in på din kurssida här.