Snart ses vi igen! Program för tredje internatet

Hej, nu är det mindre än två veckor tills vi ses igen på Bommersvik för det tredje internatet. Den här gången ska vi fokusera på personlig genomslagskraft tillsammans med sex lärare från Berghs School of Communication, www.berghs.se. Bifogat finns ett program med lite mer utförliga beskrivningar av de olika passen.
 
Inför helgen ska du förbereda ett tal/en presentation på̊ minst 4 min – max 6 min som du ska kunna utantill när vi ses. Temat ska vara ”Mitt första fackliga/politiska minne”.
 
Nyligen fick du också fått ett mejl från mig med en presentation av din BommA-mentor. Mitt tips är att du och din mentor genast kommer överens om en tid för den första träffen. Jag tror att ni kommer att få bra samtal.
 
Jag ser fram emot att vi ska ses igen på ett vårigt Bommersvik.
Häls Carina