Snart ses vi igen på Bommersvik!

Nu är det äntligen snart dags för det andra internatet i Bommersviksakademien. Den 15-17 februari ses vi på Bommersvik för att ta oss an temat Den svenska modellen och det nya Sverige. Helgen, med efterföljande hemuppgift, är en 3-poängskurs som ges i samarbete med Uppsala Universitets Ekonomisk-historiska institution.

Kursen hålls samman av docent Anders L Johansson och professor Jan Ottosson. Medverkar gör också docenten och feministikonen Agneta Stark (som är en av mina idoler). På fredagen gästas vi av finansminister Magdalena Andersson och LOs ordförande Karl-Petter Thorwaldsson. På söndagen medverkar HRFs ordförande Malin Ackholt, Handels 1e vice ordförande Linda Palmetzhofer och IF Metalls vice ordförande Thomas With i ett panelsamtal som leds av arbetsmarknadsjournalisten Anna Danielsson Öberg. Kort sagt – det blir en spännande och intensiv helg!

Preliminärt schema finns att hämta här på kurswebben liksom litteraturlistan som ni fick redan före jul.

Längtar efter att ses igen!
Häls Carina :-)