Info efter första kurstillfället

Hej igen!
Stort tack för den första träffen på Bommersvik. Ni är ett spännande gäng som bjuder på er själva och era erfarenheter. Vi ser fram emot att träffa Lasse och Marijana när vi ses nästa gång.

Längre ner på sidan hittar ni Leif Lindes, Mårten Liljas och Eric Stuarts presentationer. Jag kommer att lägga dit dokumentationen från Marcus Höök så snart den kommer.

Under kontaktuppgifter har jag lagt en gruppindelning och de frågeställningar som Leif ville skicka med er. Det deltagare som var kvar till slutet av den sista dagen hann börja fundera över vilken information/fakta ni behöver för att kunna ta ställning till frågan. Ni som inte var med i det grupparbetet får gärna fundera över det till nästa kurstillfälle.

Till dess vill vi också att ni funderar över en ledarskapsutmaning som ni brottas med. Mer om den uppgiften hittar ni under rubriken kursuppgifter längre ner på sidan. Information om högskolekursen liksom program inför andra internatet kommer ca 2 veckor innan vi ses nästa gång.

hälsningar/ Catarina